Promo Shaklee Oktober 2020 Free Bag & Free Membership

Bulan Oktober merupakan bulan penghargaan kepada semua pelanggan Shaklee atau yang ingin merasai kehebatan produk supplement Shaklee yang telah bertapak lebih 100 tahun dan mendapat kelulusan KKM serta pengiktirafan Halal oleh JAKIM. Tawaran hebat bagi yang ingin mendapatkan kesihatan yang lebih baik di samping mengelakkan sebarang penyakit termasuk penyakit kritikal. Tawaran ini didatangkan dengan 2Continue reading “Promo Shaklee Oktober 2020 Free Bag & Free Membership”

April PROMO – Puasa dengan Shaklee

Kejap je dah nak puasa kan? kurang dari 1 bulan je lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Tapi, kita sekarang ni masih dalam Perintah Kawalan Pergerakan yang kini dah masuk fasa ke-2 yang lebih ketat berbanding fasa pertama. Walau apa-apa pun yang akan berlaku, insyaAllah bulan Ramadhan nanti tetap bermakna macam tahun-tahun sebelum. Ok, ShakleeContinue reading “April PROMO – Puasa dengan Shaklee”