Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma

Percayalah! Sangat rugi kalau dah lama consume Shaklee tapi belum daftar ahli Shaklee

Kak Nurul percaya ramai yang dah bertahun consume produk Shaklee tapi masih belum daftar ahli Shaklee, betul tak? So, entry kali ni Kak Nurul nak kongsikan apa kelebihan menjadi ahli Shaklee:

  1. Boleh dapatkan produk Shaklee dengan harga lebih murah sehingga 25%!
  2. Sekiranya mencapai minimum target, boleh dapat lagi Cash Back, Untung tak?
  3. Dapat pengetahuan yang lengkap tentang keperluan nutrisi untuk kesihatan
  4. Berpeluang menjana income sehingga 4/5 angka! Believe me!

Hahhh, sangat rugi kan kalau tak daftar ahli Shaklee? siap dapat harga lebih murah, dapat cash back, dapat ilmu yang lebih lagi. Siap ada peluang untuk dapatkan income yang mampu menjana pendapatan utama keluarga lagi tau!

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

1. Saya daftarkan anda sebagai ahli Shaklee dan membuat pembelian hanya produk 100uv, dah layak untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee Secara Percuma/ Free Membership; atau

2. Buat pembayaran hanya RM35 sahaja dan saya daftarkan anda sebagai ahli Shaklee

Hubungi Kak Nurul sekarang untuk dapatkan details cara daftar ahli Shaklee

Atau call 017-7717 969
SELAMAT DATANG KE SHOOTING STAR GROUP!
Kelas bersama Master Nawawi & Najat Berkaitan Bisnes

Anda Berpeluang menjana income sehingga 4/5/6 angka sebulan!

Believe me!

Bagi yang daftar ahli Shaklee dan ingin dapatkan pendapatan sampingan ataupun pendapatan utama keluarga, disinilah tempatnya! Terlalu banyak success story yang buat Shaklee sebagai bisnes utama, yup ia terbukti!

Bukan 4, bukan 5, 6 angka sebulan pun ada yang telah capai!

Kak Nurul kongsikan kelebihan daftar ahli Shaklee dan membina perniagaan bersama Shaklee

  1. Bonus sehinga 21%, ditambah untuk runcit sehingga 25%, jadi total bonus 45%
  2. Bonus kepimpinan sehingga 5% dan jaringan network sehingga 6 lapisan
  3. Car Bonus minimum RM550 sebulan! on top of semua bonus di atas!
  4. Percutian keluarga ke negara Asia dan mana-mana negara lain di dunia!
  5. Berpeluang untuk mengerjakan umrah secara percuma.
  6. Lain-lain incentive yang pastinya akan buatkan anda tersenyum kegembiraan
  7. Bisnes yang boleh diwariskan kepada anak, cucu, cicit! bina empayar perniagaaan anda!

Jaminan Kami:

  1. Shooting Star berada di bawah group terbesar di Malaysia, semua tools, sistem support, nak belajar apa sahaja tentang mindset, marketing, cara buat jualan atau apa sahaja berkaitan bisnes Shaklee telah tersedia!
  2. Kami ada teknik RAHSIA yang mudah untuk duplicate, even yang tidak tahu IT pon boleh berjaya dengan teknik Rahsia kami
  3. Kita berada dalam industri produk kesihatan yang permintaannya semakin meningkat naik

Jom intai-intai bonus-bonus team Shooting Star terima, walaupun baru sahaja sertai dalam tempoh SEBULAN!

Jangan tunggu lagi, terus daftar ahli Shaklee & menjana income bulan ini juga!
Atau call 017-7717 969

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: