Rahsia Kekal Muda Jelita Dengan YOUTH™

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH™ direka untuk memastikan dunia sekeliling terpesona melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya terserlah lebih muda.

Selain line up produk supplement kesihatan, Shaklee juga ada line up untuk set penjagaan kulit di bawah brand YOUTH™ dengan tagline Kekal Muda, Jelita. Selama lebih daripada 60 tahun, produk Shaklee tidak pernah berhenti membantu untuk hidup lebih muda dan lebih sihat dengan menawarkan supplement yang terbukti mampu menangani penuaan dari dalam bermula dengan pembentukan sel yang sihat. Kini, Shaklee menggunakan resepi kejayaan yang sama untuk membantu anda Kekal Muda, Jelita dengan YOUTH™.

Kak Nurul faham yang kita sebagai wanita bukanlah enggan menerima hakikat bahawa diri semakin berusia, tetapi kita sebenarnya tidak suka melihat diri kita di dalam cermin yang tidak menunjukkan betapa berserinya raut wajah. Sebaliknya, menjadi keutamaan bagi wanita untuk menjaga penampilan diri agar lebih konfiden untuk menjalani kehidupan.

Bagi Kak Nurul, YOUTH™ bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda dan berseri. Sememangnya menakjubkan!

KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI

YOUTH™ menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi atau kuasa botani dan ia dibuktikan secara klinikal supaya memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi.

  • 100% vegan @ botani @ semulajadi
  • Bebas kekejaman/ due diligence
  • Hipoalergenik
  • Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Diuji oleh ahli dermatologi
  • Diuji oleh ahli oftalmologi

Kajian menunjukkan yang 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit lebih muda dan 2 daripada 3 wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada 10 tahun lebih muda setelah menggunakan YOUTH™

Yang paling Kak Nurul nak highlightkan adalah kesemua produk YOUTH™ direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda mahupun alam sekitar.

Produk YOUTH™ telah diuji lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang semua line up produk YOUTH™ selamat!

KUASA BOTANIKAL

YOUTH™ adalah sebuah revolusi dengan lapan paten, setiap produk YOUTH™ diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya berpunca daripada cara hidup atau pemakanan anda, kerosakan persekitaran seperti UV mahupun penuaan semulajadi.

Kandungan utama yang menjadikan YOUTH™ sebagai produk botani semula jadi yang sangat efektif terhadap penjagaan kulit adalah menggunakan Muscadine Grape, Lotus Japonicus, Apple Stem Cell Extract, Schisandra Chinensis Fruit dan Vital Repair Complex.

YOUTH™ COMPLEX

Kunci untuk mendapatkan kulit yang cantik, kelihatan-muda adalah dengan mempercepatkan kadar pembaharuan sel kulit. Bagi kulit yang muda, kadar pembaharuan sel kulit berlaku dengan sangat mudah dan cepat. Ia akan memperbaharu pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen serta elastin yang dihasilkan akan berkurangan seawal umur 20 tahun.

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih YOUTH™ bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak jauh ke dalam sel kulit anda. Ini bermakna yang YOUTH™ tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, YOUTH™ juga menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.

Video Campaign for YOUTH™

Dapatkan penerangan lanjut mengenai line up YOUTH™ Kekal Muda, Jelita hari ini juga bagi menjamin penjagaan kulit yang sihat, lebih muda dan paling utama bebas daripada bahan merbahaya.

atau call 017-771 7969 untuk konsultasi percuma

One thought on “Rahsia Kekal Muda Jelita Dengan YOUTH™

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: