Hilangkan Lingkaran Gelap dan Kedutan Pada Mata Seawal 7 hari

Terdedah kepada matahari juga boleh membuat bulatan gelap di bawah mata, dengan meningkatkan kandungan melanin. Kulit di kawasan ini boleh lebih pigmen berbanding kulit sekitar kerana ia lebih sensitif

“BANGUN SETIAP HARI DENGAN MATA YANG LEBIH CERAH, TIADA KEDUTAN DAN KELIHATAN LEBIH MUDA!”

Kak Nurul perkenalkan satu lagi produk hebat di bawah brand YOUTH™ iaitu Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan penyelesaian yang jelas dilihat untuk lingkaran gelap, mata letih, kering atau sembap! Ianya bukan sekadar untuk mata!

Manfaat YOUTH™ Restoring Eye Treatment

1. Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari. Peptide Blend juga terbukti secara klinikal dapat menyokong penghasilan kolagen.

2. Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam pada mata.

3. Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat.

4. Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut. Mengurangkan kemerahan bawah mata.

YOUTH™ Restoring Eye Treatment dirumus dengan bahan pelembap serta anti-penuaan yang kuat dan semulajadi, termasuk campuran Peptide Blend, Licorice Extract dan Lotus Japonicus ditambah dengan Schisandra Chinensis, bersama dengan Hyaluronic Acid, Muscadine Grape dan Vital Repair + ®Complex.

YOUTH™ Restoring Eye Treatment juga dilengkapkan dengan cooling tip yang unik, menyegarkan dan memberi tenaga pada kawasan mata dengan urutan lembut semasa menggunakannya.

“SEMUA MATA TERTUMPU PADA YOUTH”

Keistimewaan YOUTH™ Restoring Eye Treatment
  • 100% Vegan, dihasilkan daripada botani yang semulajadi
  • Bebas paraben
  • Telah diuji secara dermatologi
Penggunaan sehingga 60 hari


Line up produk YOUTH™

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

Dapatkan segera hari ini juga untuk Kekal Muda, Jelita dengan YOUTH™

atau call 017-771 7969 untuk konsultasi percuma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: