Alhamdulillah, Another Milestone Achieved!

Wahai anakku, bangunlah dan hadaplah rezeki Tuhanmu, dan janganlah engkau jadi dari kalangan orang yang lalai, sesungguhnya Allah membahagikan rezeki manusia di antara terbit fajar hingga terbit matahari.” ~ Hadis Diriwayatkan al-Baihaqi

Satu lagi pencapaian Shooting Star yang Kak Nurul nak share kat semua, yess! seorang lagi Supervisor dilahirkan, terima kasih Allah!! Yang ini lagi laju, dalam masa seminggu sahaja dah naik rank Supervisor plus siap unlock 1st stage Car Bonus! hahhh, lajuss dia lain macam kan?

BIG CONGRATULATION to Nor Farhana & Azhar!

1st month dah unlock 1st stage Car Bonus tuu, maknanya sales Nor Farhana & suami capai 5000 UV @ RM17,+++ tuu. Kalau bukan mereka nampak peluang yang ditawarkan oleh Shaklee, ditambah dengan mind set yang jelas untuk berjaya, takkan mereka capai kejayaan ini.

Kejayaan mereka juga merupakan kejayaan Shooting Star!

Kak Nurul percaya korang juga boleh lakukan, semua tools untuk jualan & marketing telah tersedia tinggal mulakan langkah pertama sahaja.

Tindakan anda harini ini mungkin menjadi titik permulaan perubahan di masa hadapan, jom bertindak sekarang!

So, saya membuka peluang special untuk puan bagi menyertai rakan bisnes dalam team Shooting Star dan dapatkan income bagi kehidupan yang lebih baik. Jangan risau, semua teknik buat sale, copywriting dan pelbagai lagi teknik di pelbagai platform akan saya kongsikan.

Jom join TEAM #ShootingStar
Atau call 017-7717 969

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: