Perkongsian Saya Menjana Income 4 Angka Dalam Tempoh Sebulan

Sebelum tu saya perkenalkan diri, saya Kak Wani founder brand tudung labuh CunaQueen dan mungkin kita pernah berurusan sebelum ini. Saya mendoakan puan dalam keadaan sihat dan sentiasa dalam rahmat Allah S.W.T

Harini bukan nak menjual tudung, tapi ingin berkongsi dengan puan bagaimana saya boleh menjana income 4 angka dalam masa sebulan.

Sebelum itu, jom saksikan perkongsian saya bagaimana saya menjana pendapatan 4 angka dalam masa 30 HARI sahaja?

Persoalannya, macam mana saya boleh buat jualan sehingga RM10k untuk layak dapat profit RM2,000+? Jawapannya ada pada Mindset, Sasaran, Platform, Team, Hubungan macam yang saya share dalam video di atas.

Then soalan seterusnya, kalau puan join, boleh ke nak capai income 4 angka? Jawapannya mudah sahaja, COPY jer apa yang saya telah buat. Dengan izinNya saya telah buktikan saya dapat dan telah membantu 2 orang menjana side income 4 angka, anda juga pasti boleh!

Jom intai-intai berapa bonus permulaan atau mereka yang baru join

So, saya membuka peluang special untuk puan bagi menyertai rakan bisnes dalam team Shooting Star dan dapatkan income bagi kehidupan yang lebih baik. Jangan risau, semua teknik buat sale, copywriting dan pelbagai lagi teknik di pelbagai platform akan saya kongsikan.

#Penting: Saya perlukan KOMITMEN anda untuk lakukan apa yang telah saya buat. Insyaallah sama-sama dapat menjana income bermula dengan 3/4 angka.

Tindakan anda harini ini mungkin menjadi titik permulaan perubahan di masa hadapan, jom bertindak sekarang!

Jom join TEAM #ShootingStar
Atau call 017-7717 969

Atau boleh tinggalkan Nombor Handphone (WhatsApp) untuk saya tunjukkan bagaimana anda boleh dapatkan income bermula dengan 4 angka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: