Saya Jana Income 4 Angka Dalam Masa 1 Bulan

Tidak ada satu makluk pun yang bergerak di atas muka bumi ini yang tidak dijamin Allah rezekinya ~ Surah Hud: 6

Rasanya lama dah Kak Nurul tak update blog ni, maklumlah sekarang dah start naik sekolah. So, banyaklah yang perlu diselesaikan dan rutin balik kepada normal.

Baiklah, entry kali ini Kak Nurul nak update perjalanan Kak Nurul dalam Shaklee. Mungkin ada yang dah tahu cerita kejayaan-kejayaan kecil Kak Nurul melalui update di Facebook, so Kak Nurul baru berkesempatan untuk share di blog.

Saya telah naik rank SUPERVISOR dan menjana income 4 angka dalam hanya 30 HARI sahaja!

Alhamdulillah, jutaan kesyukuran kepada ALLAH s.w.t atas peluang dan rezeki yang dikurniakan. Terlalu banyak yang saya belajar sepanjang buat bisnes Shaklee ni, berbeza sangat dengan bisnes CunaQueen.

Dengan niat untuk berkongsi kegembiraan dengan semua, Kak Nurul pun buat lah video supaya ia boleh menjadi pembakar semangat Kak Nurul dan yang lain untuk terus kejar apa yang kita harapkan dalam apa jua bidang. Jom saksikan:

KIRAAN BONUS SHAKLEE

Untuk mudah faham, Kak Nurul tunjukkan kiraan bonus Shaklee dan boleh memberikan gambaran berapa bonus Kak Nurul untuk bulan pertama sertai Shaklee.

The moment kita sign up Shaklee terus boleh rebut peluang untuk dapat 2 jenis profit, profit dari jualan runcit dan profit dari bonus. Untuk capai rank Supervisor memerlukan sales sebanyak 3000uv, so anggaran dalam RM2,254.00 bonus yang akan kita terima. Hahh, tu belum masuk keuntungan runcit lagi.

Insyaallah #teamshootingstar akan terus berkembang dan komited untuk membantu anda untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik.

Atau call 017-7717 969

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: