April PROMO – Puasa dengan Shaklee

Kejap je dah nak puasa kan? kurang dari 1 bulan je lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Tapi, kita sekarang ni masih dalam Perintah Kawalan Pergerakan yang kini dah masuk fasa ke-2 yang lebih ketat berbanding fasa pertama. Walau apa-apa pun yang akan berlaku, insyaAllah bulan Ramadhan nanti tetap bermakna macam tahun-tahun sebelum.

Ok, Shaklee kembali dengan promo untuk semua produk yang berkaitan dengan pemakanan sihat khusus untuk menghadapi ibadah puasa nanti. Setiap pembelian combo untuk semua produk dibawah, layak mendapat 10% OFF:

Cinch® Shake Mix – Chocolate
Cinch® Shake Mix – Café Latte
Cinch® Shake Mix – Vanilla

Atau mana-mana kombinasi perisa Cinch® Shake Mix, yang penting pembelian combo dapat 10 discount!

Minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. Sesuai untuk kanakkanak, remaja dan juga dewasa di mana-mana sahaja. Makan dengan bijak, Shake dengan sihat. Jika ingin menurunkan berat anda dengan berkesan, inilah caranya. Cinch® Mixed Soy Protein Shake adalah minuman yang lazat, pantas dan berkhasiat untuk anda. Ia membekalkan nutrien seumpama satu hidangan, tetapi rasanya enak seperti pemanis mulut. Cinch® Mixed Soy Protein Shake boleh mengekalkan tenaga sepanjang berpuasa.

Performance® Orange
Performance® Lemon Lime

Atau mana-mana kombinasi perisa Performance®, yang penting pembelian combo dapat 10 discount!

Performance® merupakan minuman yang sedap berperisa lemon dan orange, ia dapat menghidrat dan menyegarkan untuk mengekalkan perlindungan dan terus bertenaga sepanjang berpuasa.

Meal Shakes

Meal Shakes membekalkan sumber yang baik untuk serat, protein, kalsium dan zink untuk pertumbuhan dan perkembangan yang sihat dan membantu mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama. Ia sempurna untuk kanak-kanak dan remaja yang aktif, mempunyai rasa yang sedap apabila ditambah ke dalam shakes, sup berkrim dan ais krim! Ibu dan ayah juga akan menyukainya.

#BONUS: Setiap pembelian 2 x COMBO dapat Shakle Go Bag! Free gift ini valid tertakluk kepada availability.

Dan….yang terakhir, promo supplement premium Shaklee! iaitu VIVIX.

Pembelian combo dapat 5% Discount! PLUS, berapa tu? hahhh, jom la WhatsApp Kak Nurul sekarang untuk sembang-sembang tentang the best of VIVIX.

Nak details tentang VIVIX, click banner di bawah ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: