1st Coaching Shaklee

Alhamdulillah, setakat ni semua nya berjalan dengan lancar perjalanan Kak Nurul bersama Shaklee. Ok, first thing first, disebabkan baru join kenalah menuntut ilmu kan? So, Kak Nurul nak cerita tentang 1st coaching bersama upline Kak Nurul iaitu Key Coordinator Najat! Kak Nurul join Shaklee di bawah kawan baik Kak Nurul, Cikgu Zura, yup dia pon cikgu juga, hehe. Tapi disebabkan dia base di Johor, so dia arrange lah untuk Kak Nurul dengan upline dia.

Tempat kami berjumpa di HQ Shaklee di Bandar Sunway, so Kak Nurul bawaklah semua anak Kak Nurul ke HQ. Nasib baik Shaklee HQ sangat friendly untuk kanak-kanak, adalah ruang untuk kanak-kanak bermain.

Bermulalah sesi coaching Kak Nurul tentang Shaklee, yang mana kebaikan jika menyertai program Shaklee. Dengan untung runcitnya, ada bonus untuk point dan boleh mendapat sehingga 21%, kalau lagi hebat siap ada bonus kereta, bonus umrah & travel. Master Najat bagi tahu, kalau performance kita baik boleh dapat bonus & komisyen sehingga 45%. Kalau ikutkan bonus yang Shaklee tawarkan tu sangat tinggi. So, Kak Nurul pon sangat teruja laa dan tak sabar dah nak mulakan πŸ˜‰

Tanpa perlu memikirkan tentang untuk menghasilkan produk, kebaikan produk, branding Shaklee dalam sektor makanan kesihatan, inventory produk, yang perlu kita buat hanyalah menjual & dalam masa yang sama cari team yang nak buat sama-sama. So, kepada yang ingin sama-sama dengan Kak Nurul buat Shaklee, boleh terus WhatsApp dengan click icon di bawah ni.

Opss, masa Kak Nurul coaching terjumpalah salah sorang icon dalam Shaklee iaitu Irine Nadia! nak amik aura, terus Kak Nurul bergambar dengan dia πŸ˜‰

Ok, time to start journey with Shaklee! nanti Kak Nurul cerita lagi tetang Journey Kak Nurul dalam Shaklee, tadaaa πŸ˜‰

%d bloggers like this: